Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una multitudinària baralla obliga a avançar la finalització de la festa final del Diabòlic

Els fets es van produir diumenge a la nit, a la zona propera on els Diables de Vilafranca estaven celebrant la cloenda del Diabòlic. La Policia Local va aconsellar avançar la finalització de la festa.

Segons informen fonts municipals, una baralla en què van participar una trentena de persones a la zona esportiva, prop d’on s’estava celebrant la festa de cloenda del Diabòlic, va obligar per seguretat a finalitzar l’esdeveniment que organitzaven els Diables de Vilafranca. Segons les mateixes fonts la baralla es va dissoldre i cap persona va resultar ferida. No obstant, segons testimonis presencials, es va veure algunes persones amb ferides als voltants de la zona esportiva.

La Policia Local va considerar que, donat el gran nombre de persones que participaven de la festa, era aconsellable avançar l’hora de finalització per tal d’evitar altres incidents.

Des del Ball de Diables s’han lamentat els fets a través d’un escrit a les xarxes socials

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: