Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un planetari a la biblioteca de Vilafranca serveix per commemorar el 550 aniversari de Copèrnic

Un planetari a la biblioteca de Vilafranca serveix per commemorar el 550 aniversari de Copèrnic

Durant l’activitat també es va parlar del moviment del cel i les constel·lacions tot fent un viatge fins als confins de l’Univers.

Per commemorar el 550è aniversari del naixement de Nicolau Copèrnic, la Biblioteca Torras i Bages ha organitzat una activitat familiar que comportava la instal·lació d’un planetari en una de les seves sales. L’activitat anava a càrrec de l’Observatori de Pujalt i el seu director, Josep Maria Llenas, recordava el gran descobriment que va fer Copèrnic.

A banda de recordar la figura de Copèrnic, un cop dins del planetari, es va parlar del moviment del cel i les constel·lacions tot fent un viatge fins als confins de l’Univers, per descobrir tot allò que ens envolta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: