Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Triple empat a Sant Martí Sarroca amb 3 regidors per Junts, Foment Martinenc i ERC

La participació a Sant Martí ha superat el 61% del cens.

El resultat de diumenge ha deixat aquesta configuració al consistori martinenc, amb 2 regidors més de Movem Sant Martí. Amb poc més d’un 61% de participació; els vots han quedat força repartits amb Junts com a força més votada amb 438 vots i un 28’7% de representativitat. Foment Martinenc amb 419 vots i un 27’5% de suports; i finalment ERC amb 390 vots i un 25’6%. Tots ells amb 3 regidors. Per darrera Movem Sant Martí es queda amb 2 regidors i 245 vots.

En principi, Ramon Carbó com a representant de la força més votada seria qui optaria a l’alcaldia en primer lloc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: