Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Taula rodona sobre Cultiu ecològic o tradicional, els seus avantatges i inconvenients

Taula rodona sobre Cultiu ecològic o tradicional, els seus avantatges i inconvenients

La xerrada servirà per iniciar un cicle de conferències sobres alimentació, salut i consum responsable, que se centrarà en parlar sobre el cultiu ecològic i el tradicional

La Unió de Consumidors de Catalunya obre a Vilafranca el VIIIè Cicle de conferències sobre alimentació, salut i consum responsable, amb una taula rodona sobre el tema ‘Cultiu ecològic o tradicional, avantatges i inconvenients’ que tindrà lloc el proper dimarts 6 de juny a les 6 de la tarda a l’auditori de l’Enològica.

Per entendre millor les diferències entre l’agricultura ecològica i la tradicional, els avantatges i inconvenients que tenen, hi participaran dos ponents que debatran des del punt de vista del sector de la producció ecològica i des del punt de vista de les persones consumidores.

Concretament seran Isidre Martínez, responsable de producció agrària ecològica del Servei d’Ordenació Agrícola de la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia, i Núria Mallén, dietista-nutricionista del Col·legi de Dietistes i Nutricionistes de Catalunya.

L’acte és d’accés lliure i l’assistència pot ser presencial o en línia. No és obligatòria la inscripció prèvia.

La jornada serà retransmesa en streaming a través del web https://vlf.cat/jornadacultius0623

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: