Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Reguant demana el vot per la CUP de Vilafranca ‘i girar la truita a 40 anys de sociovergència’

Aquest dissabte a la tarda a la plaça Constitució es va fer l’acte central de campanya de la Candidatura d’Unitat Popular de Vilafranca.

Un acte que va comptar amb les intervencions d’Eulàlia Reguant, Noel Viñas, Maria Ramon, Txus Magallón, Muntsa González i Marta Soler.
La diputada Eulàlia Reguant va parlar de les polítiques desenvolupades pels governs de l’Estat i de la Generalitat, polítiques que va dir no estan del costat de qui més les necessita. Per posar algun exemple va parlar de la nova llei de l’habitatge.

Reguant va dir que a Vilafranca li cal també un canvi en el govern dels de sempre. Grups polítics que defensen uns jocs olímpics d’hivern, o el Hard rock, i que no fan més que ‘especular amb el territori’.
Per això va dir que aquest diumenge se li ha de canviar la cara a Vilafranca.
Per la seva banda l’actual regidor, Noel Viñas, va assenyalar que a la llista de la CUP hi ha representació de els diferents regidors que han passat pel consistori en aquests 20 anys, mostrant experiència. També va agrair el suport que ha rebut el grup municipal en els darrers 4 anys.

L’alcaldable, Marta Soler, va destacar que les polítiques de la CUP no són d’aparador. Que van a l’arrel dels problemes de la gent per garantir que tothom tingui pa, sostre i treball. I que volen guanya els eleccions per canviar de dalt a baix la cara a Vilafranca.
L’acte va estar amenitzat pel grup de Sant Sadurní Pa Torrat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: