Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV fan un desplegament extraordinari el 28M

Els preparatius de la jornada ja han començat amb la instal·lació de tot el material als col·legis electorals.

Des del dijous i fins dissabte es trasllada i munta tot el material necessari per a les eleccions, amb taules, cadires, senyalització, urnes i cabines a tots els col·legis electorals. A Vilafranca el cens és de 28.286 electors. A la capital de l’Alt Penedès hi ha 15 col·legis electorals repartits pels diferents barris amb 44 meses en total. Destaquem que hi ha dos nous collegis electorals, que són els dels locals de les associacions de veïns del Poble Nou i el Molí d’en Rovira.

D’altra banda al barri de la Girada, l’electorat es dividirà en dos col·legis a l’escola Dolors Piera i l’Arxiu. I la planta baixa de l’edifici de la Casa de la Vila es manté com a col·legi electoral per als veïns i veïnes censats en el Districte 1r, Secció 3a, mesa Única, que fins ara havien votat a la Biblioteca Torras i Bages.

Així tot estarà al seu lloc perquè aquest diumenge al matí es constitueixin els collegis. A les vuit del matí s’han de reunir, en el col·legi electoral corresponent a cada mesa, el president o presidenta, els dos vocals i els suplents respectius per constituir la mesa electoral. Si tothom es presenta, els suplents que no hagin estat nomenats finalment membres de la mesa electoral, una vegada constituïda la mesa, poden abandonar el col·legi electoral. A partir de les nou del matí s’obren les portes per a la votació i es mantenen obertes tot el dia fins a les vuit del vespre. Per conèixer si hi ha hagut incidències durant el matí i per fer el seguiment del vot dels candidats Penedès TV i Ràdio Vilafranca oferiran un informatiu especial d’eleccions que es farà a les dues del migdia, en directe.

Amb connexió amb alguns collegis electorals per seguir l’última hora de la jornada. Desprès serà el torn d’un programa especial de Nit electoral, que començarà a les vuit del vespre i finalitzarà un cop es coneguin els resultats i els hagin valorat els diferents candidats. El programa comptarà amb tres equips de tertulians, una base de dades i la connexió a les seus dels partits a Vilafranca, a més de dos equips de reporters que es desplaçaran a diferents municipis de la comarca.

Una jornada que es preveu llarga i intensa que culminarà amb l’edició d’un informatiu de matinada recollint els resultats i la distribució de regidors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: