Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prop de 400 nedadors prenen part en el 35è Torneig Alt Penedès organitzat pel CN Vilafranca

La piscina del Complex Aquàtic acollia una intensa jornada de competició amb presència de 8 clubs (CN Vilafranca, TV Bühl, CN Igualada, CN Piera, CN Sant Andreu, CN Sant Sadurní, CN Sitges, CN Olot).

Aquest dissabte el Complex Aquàtic acollia la 35a edició del Torneig Alt Penedès de natació, organitzat pel CN Vilafranca. Alhora també tenia lloc la celebració del primer Trofeu Internacional Ciutat de Vilafranca, amb la participació del club alemany del Bühl, ciutat agermanada amb la capital de l’Alt Penedès.

A més del club alemany i l’amfitrió, també prenia part l’Olot, l’Igualada, el Gelida, el Piera, el Sant Sadurní i el Sitges. Prop de 400 nedadors es donaven cita a la vila.

Nedadors de totes les categories prenien part en una competició que va allargar-se matí i tarda a una piscina del Complex Aquàtic que aplegava una nombrosa parròquia.

Abans de la competició de dissabte, els nedadors de Bühl eren rebuts per les autoritats en un acte celebrats al saló de plens de l’Ajuntament de Vilafranca. Al llarg del cap de setmana, tots ells han gaudit d’un cap de setmana a la vila, acollits a casa dels nedadors del club local.

Des de la organització la intenció és mantenir la condició de trofeu internacional, ampliant la nòmina d’equips vinguts d’altres països en futures edicions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: