Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’exposició ‘Polka’, de Sabine Finkenauer, arriba a Palmadotze

L’exposició ‘Polka’, de Sabine Finkenauer, arriba a Palmadotze

Aquesta serà la primera exposició individual de l’artista alemanya Sabine Finkenauer a la galeria.

La mostra reunirà un conjunt dels seus darrers treballs més recents; pintures amb gouache i acrílic així com dibuixos fets amb llapis de colors que sota les seves composicions minimalistes i d’ un món de formes elementals i ingènues encobreixen un elaborat procés intel•lectual de síntesi i despulla.

L’exposició s’inaugura a les 12 del migdia d’aquest dissabte i es podrà veure a la Galeria, a la Masia Mas Pujó de Santa Margarida i els Monjos, de dilluns a divendres de 10 a 2 i de 4 a 7; els dissabtes d’11 a dues; i els diumenges i altres dies festius es podrà fer la visita amb cita prèvia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: