Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola vedruna Sant Elies de Vilafranca ha celebrat el 34è memorial Montserrat Guillué

Es tracta d’un certamen literari i artístic en que els alumnes mostren les seves habilitats i coneixements en aquests dos àmbits. També es fa un concurs de poesia entre els nois i noies del centre.

Com ja és habitual la festa es va celebrar al teatre de la Societat La Principal el Casal en els dies previs a la Mare de Deu de Montserrat, i va comptar amb la participació dels alumnes del centre que van mostrar sobre l’escenari el que han estat treballant des del gener tant des del vessant literari com l’artístic, principalment música i dansa.

Després de les actuacions i lectura de diferents textos literaris que es van anar succeint per grups, es va donar pas al lliurament dels premis del concurs de poesia que es fa entre els alumnes de primària, secundària i batxillerat. Un cop conegut el veredicte del jurat, els i les premiades van llegir els seus poemes davant la resta d’alumnes del centre que omplien la platea del Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: