Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les millors pedreres del futbol català es donen cita al Municipal de Vilafranca

133 equips i uns 1.550 esportistes, de totes les categories, prendran part en el Torneig Solidari Vilafranca Cup, que tindrà lloc al Municipal els tres propers caps de setmana.

Des de dissabte i durant els propers dos caps de setmana, el Municipal de Vilafranca acollirà les pedreres del Barça, l’Espanyol, la DAMM, el Nàstic, o el Cornellà, entre molts altres. Serà en el marc de la segona edició del Torneig Solidari Vilafranca Cup, que tindrà lloc els dies 3, 4, 10, 11, 17 i 18 de juny, organitzat per la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca. En aquest segon any, la competició s’allargarà durant tres caps de setmana, un més que el passat.

El torneig, que naixia com a Memorial Pau Pérez, canvia la seva denominació, però segueix amb el mateix caràcter solidari. Els beneficis es destinaran a favor de la Fundació Amics Joan Petit, que té per objecte l’atenció als afectats directa i indirectament pel càncer infantil.

Hi prendran part 133 equips i uns 1.550 esportistes, de totes les categories, des de mainada fins a juvenils, equips femenins i masculins, i també l’equip de Diversitat.

Després de l’èxit i la bona acollida de la primera edició de l’any anterior, el torneig vol consolidar-se i ser un referent. L’any passat el torneig comptava amb la visita d’exjugadors de la Fundació, com Alex Moreno (Aston Villa), Marc Roca (Leeds United), Rai Marchan (Melbourne Victory) i Eric Via (FC Vilafranca), que van sortejar les seves samarretes. Alguns absents com Oscar Sanz (Unionistas) i Nico Melamed (Espanyol), no van poder ser presents a l’acte, però també cedien la seva samarreta per ser sortejada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: