Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP posa al centre els Drets Socials fomentant la redistribució de la riquesa

Proposen reestructurar la regidoria de Drets Socials, impulsar un Pla Local d’Inclusió o construir un Centre Cívic.

La CUP de Vilafranca ha presentat en una roda de premsa al barri de l’Espirall les seves propostes en matèria de Drets Socials. Segons ha explicat la candidata Marta Soler, volen treballar per redistribuir la riquesa i acabar amb les desigualtats. Una de les seves propostes passa per reestructurar la regidoria de Drets Socials.

La candidatura ha presentat altres propostes concretes com són la de crear un observatori pels Drets Socials i contra la pobresa i l’exclusió social. També volen desenvolupar una mesa local d’emergència solcial i habitacional, impulsar un Pla Local d’Inclusió i Cohesió o construir un Centre Cívic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: