Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP fa una crida a concentrar el vot independentista i d’esquerres

La formació independentista ha qualificat els mandats de Junts i el PSC com a “anys de polítiques d’aparador” i s’ha mostrat determinada a garantir que no tornaran a governar

La CUP de Vilafranca ha demanat la mobilització ciutadana perquè tots els vots independentistes i d’esquerres vagin a parar a la seva candidatura perquè, segons afirmen, són l’única opció per garantir un canvi a la vila. Marta Soler és la cap de llista de la CUP

La formació independentista ha qualificat els mandats de Junts i el PSC com a “anys de polítiques d’aparador” i s’ha mostrat determinada a garantir que no tornaran a governar.

Des de la candidatura han afirmat que tenen l’experiència, el programa i les propostes per canviar-li la cara a Vilafranca i finalment han volgut reivindicar la feina feta en la seva prioritat de defensa dels drets bàsics i socials de veïnes i veïns, on han fet diverses propostes i lamenten que moltes han rebut la negativa dels partits del govern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: