Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts proposa la construcció d’un nou pavelló de 5 mil espectadors per a grans competicions

Junts ha presentat les seves propostes en matèria d’esports del seu programa entre les que destaca la construcció d’un nou pavelló amb capacitat per a 5 mil persones.

La nova instal.lació estaria ubicada o bé davant del complex aquàtic o bé darrera de la poliesportiva i permetria l’organització de competicions de gran format. El projecte tindria un cost previst d’uns 5 milions d’euros i es tiraria endavant a cavall de les dues properes legislatures.

A més d’aquest projecte de referència, Junts també proposa realitzar treballs de millora de la climatització i de diferents elements de la Poliesportiva i tancar les pistes que hi ha al voltant del pavelló de La Gamba per a que les entitats esportives de la ciutat tinguin més espais a la seva disposició.

Igualment, vol introduir il.luminació led a totes les instal.lacions esportives municipals i continuar amb la política de manteniment i millora dels equipaments. Des de Junts es vol apostar per convertir Vilafranca en una destinació turística esportiva

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: