Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts és la força més votada a l’Alt Penedès

Tot i que ha baixat en vots i percentatge respecte a fa quatre anys.

Les candidatures vinculades a Junts han obtingut un total de 12.309 vots al conjunt de la comarca i un total de 95 regidors. La suma dels dos factors fa que repeteixi com a principal força política en el Consell Comarcal amb 11 consellers, un menys dels que tenia fins ara. La segona força en nombre de vots és la de les candidatures vinculades al PSC amb 11.740 vots, i un total de 57 regidors, puja en vots i regidors i passa de set a nou consellers. Les candidatures vinculades a ERC han aconseguit 11.647 vots i 80 regidors, mantenint els 10 consellers a l’ens comarcal. Les candidatures vinculades a la CUP han sumat un total de 3.536 vots i 12 regidors, perdent pes en relació a les eleccions de fa quatre anys i passant de 3 a dos consellers comarcals. El PP ha sumat 1.560 vost i 7 regidors a la comarca aconseguint un conseller comarcal, mentre que els Comuns amb 1.325 vots i dos regidors, perden la representació al Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: