Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Jordi Sedó presenta ‘Ànima de sal’ dins del cicle Maig literari que organitza L’Agrícol

Jordi Sedó presenta ‘Ànima de sal’ dins del cicle Maig literari que organitza L’Agrícol

El Centre Artístic Penedès L’Agrícol ofereix una nova proposta del Maig literari amb la presentació del llibre ‘Ànima de sal’, de Jordi Sedó, publicat a Viena Editorial.

Una novel·la on l’autor explora els sentiments de l’ànima humana sotmesa a les dures proves a què la sotmet la vida.

L’acte es farà el proper dimecres 17 de maig, a les 7 de la tarda, a la sala Sara Kirchner de L’Agrícol, organitzat per la Secció literària de l’entitat. La presentació anirà a càrrec de Jaume Marfany, president de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana, i d’Anna Ruiz Mestres, professora i crítica literària.

‘Ànima de sal’ és un llibre de lectura fàcil i amena, És una aventura vers un viatge interior que farà el protagonista, l’Antoine, amb el rerefons de la Segona Guerra Mundial, on es veu impel·lit a marxar de la seva França natal i abandonar el que queda de la seva família. El destí el porta al continent sud-americà, on, de mica en mica, anirà canviant sota la influència de les seves noves coneixences. Cal destacar que el background de la guerra està al servei de mostrar que la història de la humanitat és estúpidament bel·ligerant.

La novel·la vol ser una mena d’al·legat contra la guerra i contra l’esperit militar. Però també es tracten altres temes, com l’amor, la pèrdua, la soledat, el desarrelament, la malaltia mental, l’amistat i les sempre difícils relacions entre pares i fills.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: