Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Francisco Romero aposta per impulsar una política de proximitat des de l’alcaldia

A poques hores de finalitzar la campanya els socialistes vilafranquins mantenen l’activitat de contacte amb els veïns per traslladar el contingut del seu programa.

Una activitat coordinada des de la seva seu. Allà el candidat, Francisco Romero, destaca que per a ell ha estat la campanya més intensa i que vol donar continuïtat a la seva tasca dels darrers anys com a regidor d’urbanisme, amb proximitat també des de l’alcaldia.
Romero demana la confiança dels ciutadans de Vilafranca per desenvolupar les millores en temes de seguretat, amb el compromís d’ampliar en tres places més la plantilla de la policia en els primers 100 dies de mandat, la creació d’una brigada de neteja dels carrers d’intervenció ràpida o l’impuls del comerç local amb la rehabilitació de locals comercials. El candidat socialista també recorda altres propostes de mandat com el trasllat de l’escola de música a l’antic hospital o la millora d’equipaments esportius. Sense oblidar la defensa de polítiques, tot i que no siguin de competència municipal, en educació, sanitat i transport.

PSC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: