Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Verds organitzen aquest dissabte el concert de celebració dels 75 anys de la colla

Els Verds organitzen aquest dissabte el concert de celebració dels 75 anys de la colla

Els caps de cartell serà un dels grups que actualment encapçalen l’escenari musical del país, The Tyets.

Ells donaran el tret de sortida al concert, a dos quarts d’11 de la nit a l’aparcament del camp de futbol de l’Espirall. El concert continuarà amb el grup de versions Banda Neon i el final de festa el posaran els vilafranquins La Cara B.
El concert és gratuït i es tracta d’un dels grans actes de l’aniversari dels de Cal Figarot. Tot i que el concert està previst que comenci a dos quarts d’11 de la nit, les portes s’obriran dues hores abans, a dos quarts de 9 del vespre, per tal que el públic hi pugui anar accedint esglaonadament.
El segon disc dels The Tyets “Èpic Solete” els ha acabant consolidant com el grup del moment a casa nostra. Els singles virals i premiats “De l’1 al què”, “Bailoteo” o la seva sardana-reggaeton “Coti x Coti” van ser el preludi perfecte per un disc que va entrar directament al TOP 10 a nivell estatal dels discos més escoltats del moment, una fita a l’abast de ben pocs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: