Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos és, després de Vilafranca, el municipi on es presenten més candidatures

En concret es presenten 7 candidatures. El PSC, que té 7 regidors, torna a presentar com a candidata l’actual alcaldessa Imma Ferret.

La segona força, ERC, amb quatre regidors i també repeteix com a número ú de la llista amb Lourdes Quer. Poble Actiu, amb una regidora al consistori, ha canviat la candidata. En aquesta ocasió és Gemma Girona. I Junts, que també té una regidora al consistori, repeteix amb Susanna Escribà al capdavant. Ara fa quatre anys es va presentar Cs, que en aquesta ocasió no es presenta, i en canvi sí que ho fa el PP, amb la candidata Elisabeth Jiménez. A més també es presenta la Plataforma x Santa Margarida i els Monjos, vinculada a ARA, amb Aaron Fernández, i finalment Vox amb Francisco Navarro.
A les eleccions municipals del 2019, a Santa Margarida i els Monjos, la formació més votada va ser PSC amb 7 regidors, amb majoria absoluta al ple.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: