Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Xamba tanca la temporada de l’ascens amb un treballat triomf en el derbi contra el Vendrell

Les vilafranquines arribaven a dominar el partit per 11 punts, però van haver d’apretar en l’últim quart, quan el Vendrell reduïa el marge a 5.

Triomf del Xamba per 53-47 davant el Vendrell en l’últim partit de la temporada. Derbi intranscendent per les vilafranquines, amb el seu futur decidit des de fa setmanes, un cop es va celebrar l’ascens a Primera. Per la seva banda, les del Baix Penedès saltaven a la Gamba amb l’objectiu de sumar una victòria que les permetés acabar la lliga el més amunt possible, i és que a hores d’ara no es descarta l’ascens de fins a tres equips més. La configuració de les categories el bàsquet la temporada vinent serà igual o pitjor.

Després d’un inici tímid per les vilafranquines amb alternances al marcador en els primers compassos, les diferències es van mantenir per sota dels 5 punts amb victòria parcial del Xamba al final del primer quart per 16 a 12.

Al segon quart el Xamba amenaçava amb estirar el resultat, arribant fins els 11 punts de diferència, gràcies a un parcial de 6-0. El partit arribava al descans amb victòria momentània per 30 a 22.

Al tercer quart, pel·lícula molt similar, tornant a la màxima d’11 punts amb el 41-30. El partit entrava en els últims 10 minuts amb 42-35 a favor del Xamba.

En l’últim quart, quan el duel semblava decidit, amb +13 a favor del Xamba. En els primers minuts 48 a 35 per les locals, però el partit semblava complicar-se en els últims cinc minuts en un gran parcial per les vendrellenques, que es situaven a només cinc punts amb el 50-45. El partit s’acabava amb victòria del Xamba per sis punts, 53-47.

Al final del partit el tècnic ens confirmava la seva continuïtat al capdavant de l’equip. A l’espera de tots els canvis que previsiblement es produeixin a les categories del bàsquet femení durant l’estiu, el que és segur és que el Xamba jugarà a Primera Catalana el curs vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: