Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pregó de la mestra Carme Via dona el tret de sortida a la 19ena Setmana de la Gent Gran

Dissabte, a les cinc, al Pavelló Firal, tindrà lloc la Festa de la Gent Gran i l’homenatge a les parelles que celebren les seves Noces d’Or

Vilafranca acollirà fins diumenge la 19ena edició de la Setmana de la Gent Gran, amb una desena d’actes. El primer ha estat el pregó que s’ha celebrat aquest dilluns al vespre en una sala de plens de gom a gom a càrrec de la mestra jubilada Carme Via Suñé. que també va ser pregonera de la festa major de Vilafranca el 1994. Carme Via

La Setmana de la Gent Gran suposa fer la cloenda d’un curs en què els Casals de Gent Gran han posat en marxa una àmplia oferta formativa, cultural, de creixement personal, amb activitats socials i lúdiques i que ha comptat amb una gran participació, amb activitats musicals, de ball, d’educació física i sortides culturals, entre moltes altres. El regidor de la gent gran, Ramon Zaballa, explica com cal treballar per un envelliment actiu.

Les activitats continuaran dimecres a les sis de la tarda al Tívoli amb exhibició de balls en línia a càrrec dels grups de ball dels casals municipals del Tívoli i de l’Espirall, dijous a les 7 de la tarda al Casal hi haurà música amb la Societat Coral el Penedès-El Coro i divendres, a dos quarts de set, a Cal Bolet, el grup de Teatre Gran representarà ‘La matança del porc’.

Dissabte, a les cinc, al Pavelló Firal, tindrà lloc la Festa de la Gent Gran i l’homenatge a les parelles que celebren les seves Noces d’Or. Diumenge, al mateix Pavelló Firal, a partir de dos quarts de dotze, joves i grans, avis i nets i netes podran degustar l’arrosada intergeneracional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: