Dimarts, 16 d'abril de 2024

El Patí acaba el curs amb la previsible derrota contra el Barça però amb il·lusions renovades

Ot Voisin va ser un dels noms destacats de la jornada. Als 16 anys, debutava amb el Patí a l’OKLliga anotant el tercer gol de l’equip.

El resultat era el de menys en l’últim partit de la temporada pel Patí Vilafranca, que aquest dissabte s’acomiadava de la màxima categoria rebent la visita del Barça a una Poliesportiva que presumia d’una gran entrada. Sense cap mena de dubte aquesta seria la millor herència de cara al curs vinent.

Poca història en un partit que els blaugranes s’imposaven per 3-9. Gols de Joao Rodrigues per partida doble, Marc Grau, Pau Bargalló i Helder Nunes situaven el 0-5. A 4 segons pel descans, Pablo del Río deia adéu a Vilafranca amb gol.

Al segon temps arribaven dos gols més de Marc Grau, un altre de Bargalló, i el segon gol vilafranquí, de Marc Palau. A 5 pel final Pau Bargalló feia el novè, i el partit es tancava amb el celebradíssim gol del debutant Ot Voisin: 16 anys i golet contra el Barça.

Ot Voisin (16 anys) atenent els nostres micròfons minuts després de debutar a l’OKLliga amb gol.

L’equip ja pensa en una il·lusionant propera temporada, amb l’objectiu de tornar a l’OKLliga el mes aviat possible. Serà amb Toni Aranda al capdavant. Per fer-ho, el club ja ha anunciat dos fitxatges engrescadors: Marc Gual i l’ex del Calafell, Sergi Torné, que arriba procedent del Monza italià. El club confirmava Torné aquest dilluns al matí.

A partir d’ara, parèntesi de 5 mesos. L’acció pel Vilafranca tornarà al mes d’octubre, amb l’inici de la nova temporada a l’OKLliga Plata.