Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Palau Blaugrana viu els dos primers partits de semis entre Barça i Noia

Després d’eliminar el Reus, els sadurninencs es troben amb un Barça que vol oblidar l’ensopegada de la temporada passada a les semis del playoff.

Barça – Noia i Liceo – Calafell són les dues sèries de semifinals del playoff de l’OKLliga, que començen aquest mateix cap de setmana. De fet, el Noia disputarà el primer partit contra el blaugranes aquest divendres, a les 20:15h.

Després de superar el Reus als quarts de final per la via ràpida, amb un 2-0 global, l’equip es troba amb el màxim favorit al títol de l’OKLliga. Un Barça que voldrà oblidar l’ensopegada de la temporada passada, en què va quedar fora de la final a mans, precisament, del Reus. El mateix per un Noia que va forçar el cinquè partit contra el Liceo, que a la postre es proclamaria campió.

Després del Reus, torn pel Barça. Davant un equip com el Barça, l’entrenador comenta que serà important minimitzar riscos. Els blaugrana poden presumir de ser l’equip més golejador de la lliga, amb una mitjana de gairebé sis gols a favor per partit. Un equip amb un arsenal potent en atac i en defensa, i construït per lluitar per tots els títols. No serà fàcil, però somiar és gratis.

A partir de semis, les sèries del playoff passen a ser al millor de cinc partits. Com a mínim, l’Ateneu viurà un dels partits, concretament el tercer. En cas d’allargar la sèrie, el quart també seria a Sant Sadurní, i el cinquè novament al Palau Blaugrana.

Aquest divendres, a les 20:15, el primer partit; i el segon, diumenge, a les 12:30h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: