Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia perd els dos primers partits de semifinals del playoff davant un Barça infalible

Aquest divendres (20:30h) es disputarà el tercer partit de la sèrie. El Noia intentarà sumar una victòria per mirar d’allargar l’eliminatòria.

El Noia queia derrotat aquest diumenge per 5-3 contra el Barça en el segon partit de semifinals del playoff de l’OKLliga. Derrota que deixa la sèrie amb 2-0 a favor pels blaugranes, abans d’un tercer partit que serà crucial i que es disputarà a l’Ateneu de Sant Sadurní aquest proper divendres.

El Barça s’emportava el primer punt de la sèrie divendres, superant els penedesencs, pel mateix resultat de diumenge, també per 5-3.

En els dos duels al Palau, el Noia ha mostrat una de les millors versions de temporada, insuficient, de moment, per batre un Barça que segueix mostrant-se superior en les competicions nacionals.

En el segon partit el Barça s’imposava amb gols d’Ignacio Alabart, Helder Nunes, Joao Rodrigues i Pau Bargalló, que sumava un doblet. Pels sadurninencs, gols de Kyllian Gil, Toni Salvadó i Adrià Ballart, que aconseguien situar l’empat a 3 a 15 minuts pel final. El Barça, però tornaria a posar-se per davant per situar el 2-0 a l’eliminatòria.

Ara la sèrie viatja a Sant Sadurní. Divendres a les 20:30h tercer partit a l’Ateneu. El Noia buscarà, com a mínim allargar la sèrie al quart partit, que també es disputaria a l’Ateneu, aquest mateix diumenge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: