Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia elimina el Reus i es veurà les cares amb el Barça a les semifinals del playoff

Els sadurninencs superaven el Reus per 7-4 i es classificaven per unes semis que arrencaran aquest mateix divendres al Palau Blaugrana.

A partir d’aquest divendres a les 20:15h el Noia Freixenet disputarà el primer partit de semifinals del playoff de l’OKLliga davant el Barça. Ho farà després de guanyar el Reus en el segon partit de quarts de final aquest dissabte. Triomf per 7-4 que permetia el Noia finiquitar la sèrie per la via ràpida.

El sadurninencs marxaven guanyant al descans per 4-1 després d’una primera part perfecta. Als 21 segons Xavi Costa, autor d’un hattrick avançava els locals. Al minut 9 directa per a Marc Julià, que feia l’empat. Novament Xavi Costa tornava a veure porteria per fer el 2-1. Abans del descans Bargalló anotava el tercer, i el quart era d’Adrià Ballart, que disputava un dels seus últims partits a l’Ateneu.

La primera part es tancava amb dues directes errades per Eloi Mitjans i Martí Gabarró.

A inicis del segon temps Diego Rojas posava emoció amb el 4-2, però en mig minut Jordi Bargalló tornava a posar els tres gols de renda. En l’intercanvi de cops el Noia va sortir vencedor, gestionant l’avantatge amb solvència. El capi Joan Salvat feia el 5-3, però un gol de Martí Gabarró a 4 minuts pel final pràcticament sentenciava el partit.

Sergi Aragonès encara faria el quart gol reusenc, però el partit arribava als últim segons amb avantatge penedesenc de dos gols, i ja amb el Reus bolcat i sense porter, Xvai Costa arrodonia el partit amb el setè a porteria buida.

A les semis torn pel Barça, que eliminava l’Alcoi, guanyant també un intens segon partit per 3-4. Aquest cap de setmana els primers dos partits de la sèrie al Palau Blaugrana: divendres a les 20:15h, i diumenge, a les 12:30h. Després la sèrie passarà a l’Ateneu amb el tercer, i el quart, si fos necessari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: