Dijous, 25 d'abril de 2024

El Moja tanca el curs amb victòria i els adéus de Guti, Borredà i el tècnic Manel Rodríguez

Lequip tancava la temporada amb triomf per 3-1 contra la Terlenka. Al descans, homenatge per Ramon Guti i Adri Borredà, que penjaven les botes. També adéus per Manel Rodríguez i Manel Ortiz.

Tarda de golassos i d’adéus als Tres Pins de Moja. L’equip d’Olèrdola acomiadava la temporada amb victòria per 3-1 davant la Terlenka, en un partit amb remuntada inclosa.

L’últim partit de la temporada també servia per acomiadar el president dels últims anys, Manel Ortiz, i també d’un altre Manel, Rodríguez, que no continuarà com a tècnic la propera temporada.

El partit no començava massa bé pels mogencs, que als 12 minuts es veien per sota al marcador després d’un gran gol de Chechi.

Però just abans del descans el Moja aconseguia capgirar la truita. Al 41, l’empat. Un golàs de Marín, que es lluïa amb el seu toc d’exterior.

Només tres minuts després Roger Ollé es treia una gran jugada personal per forçar un penal. I Guti no fallava, per avançar el Moja.

Ja al 77 de partit arribaria la sentència, amb el tercer gol mogenc. Una precisa definició de Casañola.

Un dels moments destacats del partit va ser l’acte d’homenatge a dos jugadors que pengen les botes: Ramon Guti i Adrià Borreda. Tots dos rebien un reconeixement sobre la gespa durant el descans.

A partir d’ara comença una etapa de canvis al club, pel que fa a la presidència i també al nou inquilí de la banqueta.