Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Festival ‘Música a les vinyes’ arriba aquest juliol a la seva vintena edició

El Festival ‘Música a les vinyes’ arriba aquest juliol a la seva vintena edició

Es faran dos concerts els dies 22 i 29 de juliol, a Torre-ramona, i es degustaran productes locals, vins i caves així com també préssec d’Ordal.

El primer dels dos concerts que es faran a Torre-ramona serà el dissabte 22 de juliol, amb els artistes, Èlia Bastida, Joan Chamorro i Josep Traver, que portaran a l’escenari la proposta musical ‘Tribute to Stephane Grappelli’. El segon concert serà el dissabte 29 de juliol, amb un concert creat expressament pel festival per celebrar el 20è aniversari amb Ignasi Terraza, Scott Hamilton, Esteve Pi i Mar Vilaseca que portaran a l’escenari del festival l’espectacle ‘Unsual trio and guest’.

Com a culminació d’aquestes audicions, els assistents podran degustar vins i escumosos elaborats a Subirats i tastar el Préssec d’Ordal.

Les entrades i abonaments dels concerts es posen a la venda l’11 de maig al web subirats.cat/botiga/festival-musica-a-les-vinyes/ i els dies de concert s’habilitarà un punt de venda a taquilla, en cas que quedin entrades disponibles.

L’Ajuntament de Subirats organitza el XX Festival Música a les vinyes amb el suport de la Diputació de Barcelona, i la col·laboració de la Família Bori de Fortuny, la Confraria del Cava Sant Sadurní, l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal i els cellers de Subirats participants.

Molta més informació del festival a la web de Turisme Subirats i a les xarxes socials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: