Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El curtmetratge ‘Pizza Hawaiana’ s’estrenarà el 13 de maig al Vinseum de Vilafranca

El curtmetratge ‘Pizza Hawaiana’ s’estrenarà el 13 de maig al Vinseum de Vilafranca

La producció penedesenca ha estat guardonada en diferents festivals internacionals, i ara es presentarà al públic penedesencs en el marc dels actes del dia Internacional dels Museus.

El proper dissabte 13 de maig a les 7 de la tarda, s’estrenarà el curtmetratge ‘Pizza Hawaiana’ a l’Auditori del Vinseum, dins dels actes de celebració del Dia Internacional dels Museus. Per tal de poder accedir-hi, s’han posat a la venda una entrada al preu de 2€ que es poden adquirir a la web del Vinseum .

L’Associació Cosetes Boniques Produccions és una entitat vilafranquina que es dedica a les arts visuals des del 2021. La seva primera producció, el curtmetratge ‘Pizza Hawaiana’ ha estat rodat en català i per un equip format per penedesencs. El curt ha fet la volta al món, seleccionat a festivals d’Austràlia, Amèrica del Nord i del Sud, Europa i Àsia.

El darrer cap de setmana d’abril ha rebut un ‘Honorable Mention’ a Atenes, al festival ‘Greece International Film Festival’. La peça ha estat reconeguda també a festivals d’Àsia i a Amèrica del Sud; i ha estat finalista al ‘IV premi de curtmetratges de ficció en català’ als premis de Castellitx d’Algaida a Mallorca.

El curt està mostra una història d’amistat sense condicions, escrita i protagonitzada per Toni Regueiro, qui va encarregar la direcció al reconegut realitzador penedesenc Pep Puig. Els altres actors del curt son Paco Moreno i, en una petita col·laboració, Santi Bosch.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: