Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre Excursionista del Penedès ha estrenat el seu nou local a Vilafranca

La nova seu, al carrer Pere el Gran de Vilafranca, els donarà més espais per organitzar activitats i més visibilitat. Un dels atractius és un gran rocòdrom.

Aquest cap de setmana el Centre Excursionista del Penedès ha celebrat un seguit d’actes per tal d’inaugurar oficialment el seu nou local al carrer Pere el Gran de Vilafranca.

Al llarg de dissabte i diumenge es van dur a terme diferents activitats que van tenir alguns dels seus moments més emotius el dissabte amb l’homenatge que dissabte es va fer a Josep Milà i el diumenge amb l’homenatge a Antoni Poyo que va ser el primer president de l’entitat i actualment el soci de més edat del CEP, amb 98 anys.

L’actual president del Centre Excursionista, Xavier Domènech, comentava que aquest nou local social és el resultat de 7 anys de feina per donar resposta a una necessitat dels socis i la pròpia entitat de disposar de més espai per a activitat i guardar material. També per recollir noves demandes dels associats vinculades a l’escalada esportiva, i fer més visible el Centre Excursionista a la resta de Vilafranca.

Domènech explica també que des de que van iniciar l’activitat en aquest nou espai ja fa unes setmanes, han aconseguit la incorporació de nou socis. Sobre tot gent jove que s’ha interessat per aquest espai d’escalada esportiva.

Diumenge es va fer la inauguració oficial del local, amb jornada de portes obertes i els diferents parlaments institucionals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: