Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal i Creu Roja Alt Penedès impulsen la 6a edició de Ritmes Solidaris pel 20 de maig

L’espectacle vol aconseguir fons per al projecte d’alimentació infantil de la Creu Roja

El dissabte 20 de maig el Teatre Casal acollirà la sisena edició del festival Ritmes Solidaris, una iniciativa que cada any destina els seus beneficis a projectes d’alimentació infantil que impulsa la Creu Roja Alt Penedès. El festival compta amb la implicació directa dels alumnes i professors de les escoles de dansa CAS, Assumpta Trens del Casal i Més Gimdans, que ofereixen un espectacle de dansa de manera altruïsta per contribuir al projecte d’alimentació infantil de la Creu Roja.

El festival Ritmes Solidaris va començar el 2016, amb una primera edició que va reunir 150 ballarins i ballarines i va recaptar 1.904 euros. Des d’aleshores, l’espectacle ha recaptat més de 22.000 euros, que s’han destinat a 3.719 àpats per a infants en situació vulnerable, tant en beques menjador com en targetes pre- carregades. Aquest 2023 s’ha marcat l’objectiu d’aconseguir 5.000 euros, que cobririen les beques menjador de 10 infants per tot un curs escolar, i 60 targetes pre-carregades per a una vintena de famílies.

Les persones interessades a contribuir en aquesta activitat solidària ho poden fer de dues maneres: o bé assistint a l’espectacle i fent una aportació de taquilla inversa (escollint la quantitat que es vol donar) o bé fent un donatiu de manera anticipada a la Fila Zero, opció per a empreses i entitats. Per a aquesta segona opció, cal fer un ingrés d’un mínim de 50 euros al compte ES59 0049 1806 9429 1202 3860 fins al 14 de maig, indicant com a concepte “Ritmes Solidaris Alt Penedès + nom de l’empresa” i enviant un justificant bancari a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: