Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El candidat a l’alcaldia de Junts, Aureli Ruiz, presenta propostes sobre mobilitat

Una de les propostes és un servei de bus llançadora que comuniqui Vilafranca amb els pobles de la comarca durant l’estiu, quan se celebren les festes majors.

Les principals propostes tenen a veure amb facilitar l’aparcament i fer més endreçat l’accés a l’illa de vianants, però des de Junts també proposen un servei de bus llançadora que comuniqui Vilafranca amb els pobles durant l’estiu, quan se celebren les festes majors.

El candidat a l’alcaldia de Junts, Aureli Ruiz, afirma que aquest servei respon a una demanda existent, és fàcil d’assumir i resoldria la mobilitat de molta gent jove que només té com a alternativa el cotxe privat.

Sobre l’aparcament, Ruiz destaca que cal facilitar l’accés a la vila i explica que es podrien sumar unes 2.000 places més entre diferents solars i altres espais disponibles per a aquest ús.

D’altra banda, Ruiz planteja que l’accés a l’illa de vianants es faci amb un sistema de vigilància a través de videocàmeres perquè l’actual sistema genera problemes de manteniment, alhora que no permet permisos d’accés eventuals.

I, finalment, tot i que no sigui competència municipal, des de Junts reclamen l’estació de trens regionals i trens que permetin un accés més ràpid a Barcelona i Tarragona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: