Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El 18 de maig s’obren les preinscripcions per participar a la Festa Major dels Petits

El 18 de maig s’obren les preinscripcions per participar a la Festa Major dels Petits

Els administradors engeguen el procés per cobrir les 350 places que hi ha repartides entre els 16 balls que hi estan representats.

Els Administradors i Administradores del 2023, el Servei de Cultura de l’Ajuntament i la Comissió voluntària encarregada d’aquesta activitat han posat en marxa el procés d’inscripció per participar a la Festa Major dels Petits que enguany ofereix un total de 350 places en els 16 balls que hi tenen representació. Els infants també tenen opció de formar part dels Falcons i de les colles castelleres infantils per a les quals no hi ha un límit de places. En aquest cas, cal posar-se en contacte directament amb cada colla.

Tindran prioritat els infants empadronats a Vilafranca o bé que ho estigui com a mínim el pare o la mare o el tutor o tutora a legal. Les nenes i els nens d’altres municipis podran inscriure’s un cop ho hagin fet els de Vilafranca i partir del resultat del sorteig que definirà els horaris.

El període de preinscripció serà del 18 al 28 de maig. El tràmit es podrà fer en línia a través de www.vilafranca.cat donant-se d’alta de l’IdCAT Mòbil. Les persones que tinguin dificultats per utilitzar els canals telemàtics poden adreçar-se al Servei de Cultura, a l’Escorxador.

El dimarts 30 de maig, a les 8 del vespre a l’Escorxador, es farà el sorteig de les lletres que definiran els horaris d’inscripció seguint l’ordre alfabètic, de manera que cada família tindrà assignada una franja horària per inscriure’s. Es pot consultar més informació a festamajor.vilafranca.cat.

foto: Ignasi Blanca

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: