Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila organitza la novena edició de la Shopping Night el proper divendres 19 de maig

En el marc de la Shopping Night també es farà el cinquè concurs de decoració de carrers amb el lema ‘La vinya i el vi’.

La novena edició de la Shopping Night tindrà lloc el divendres 19 de maig amb la participació d’uns 200 establiments. Ja des de la tarda hi haurà activitats familiars i ambient als carrers del centre, a més de la desfilada de moda i complements a la plaça de la Vila. De vuit del vespre a la mitjanit els comerços estaran oberts i oferiran a la seva clientela descomptes especials.

Des de les 17.30h ja hi haurà activitats infantils i tallers de manualitats, robòtica, intercanvi de cromos i pluja de globus, entre altres coses. A les 19.30h hi haurà exhibició de ball i algunes botigues oferiran showrooms i presentacions de col·leccions en exclusiva. A més, als carrers del centre, a partir de les vuit del vespre, hi haurà música en directe i exhibicions de dansa, a més de degustació de productes de Covides a la plaça de la Constitució. I a les 20.30h, a la plaça de la Vila, hi haurà un dels moments més esperats de la nit, la gran desfilada infantil, seguida de la desfilada de la Shopping Night.

La cooperativa vinícola Covides torna a participar a la Shopping Night amb una carpa a la plaça Constitució on es podran degustar els seus vins i caves. Per això Centre Vila i Covides han signat un conveni de col·laboració.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: