Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cal Bolet i l’Auditori han acostat les arts escèniques a 5.800 alumnes de l’Alt Penedès

Cal Bolet i l’Auditori han acostat les arts escèniques a 5.800 alumnes de l’Alt Penedès

El curs 2022-2023 el teatre Cal Bolet i l’Auditori Maria Rosa Juncosa han acollit quinze espectacles matinals de diferents gèneres i disciplines adreçats als centres educatius.

Més de 5.800 alumnes han assistit a les 27 funcions que s’han realitzat al Teatre i l’Auditori municipals.

Per al públic dels cursos d’infantil i primària s’han ofert 2 espectacles de dansa, 4 de música, 2 de teatre, 1 de teatre i literatura, 1 de teatre musical i 2 de titelles. A secundària, batxillerat i cicles formatius se n’ha vist 1 de circ i 3 de teatre.

Pels equipaments escènics municipals de Vilafranca han passat companyies i grups consolidats com: Estaquirot Teatre, Cia DU’K’TO, el Circ Pistolet o Egos Teatre.

Aquest curs les funcions van començar a l’Auditori Maria Rosa Juncosa, amb la música de la companyia Les Anxovetes, per a cicle inicial i mitjà i per a educació especial amb el seu espectacle Ondina i el curs s’ha tancat amb Aire, l’espectacle en 3D de Larumbe Danza a Cal Bolet per a cicle infantil i mitjà de primària.

Aquesta proposta és possible gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Vilafranca i el programa Anem al teatre de la Diputació de Barcelona que pretén implementar l’oferta cultural estable per a l’alumnat de Vilafranca i la comarca i que és una aposta de futur i un treball que significa, per alguns d’aquests alumnes, la primera o l’única oportunitat per gaudir de la cultura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: