Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aragonès ha acompanyat a Pere Sàbat donant suport a les propostes d’ERC en promoció econòmica

El president de la Generalitat, Pere Aragonès ha estat aquest dilluns a matí a Vilafranca, per tal de fer costat al candidat d’ERC a l’alcaldia, Pere Sàbat.

Des de la plaça de la Vila, el president Aragonès ha exposat que per tal que Vilafranca exerceixi capitalitat de comarca i vegueria, però també sigui més pròspera, el millor candidat és Pere Sàbat.

De la seva banda, Sàbat ha remarcat que si governen en els primers 100 dies treballaran per reforçar aquesta capitalitat, impulsaran el projecte de segona biblioteca i potenciaran el paper de capital castellera de Vilafranca. Tant Sàbat com Aragonès han insistit en que cal, per exercir aquesta capitalitat, millorar la mobilitat a Vilafranca i comarca, posant l’èmfasi en el traspàs del servei de rodalies a la Generalitat.
D’altra banda el divendres els republicans van parlar de polítiques d’educació, situant aquest tema com una prioritat pels propers anys i plantejant la lluita contra l’abandonament escolar com un dels reptes més importants.
Per a la candidatura de Pere Sàbat l’educació és clau per garantir la igualtat d’oportunitats. Planificar a llarg termini les polítiques educatives, un pla contra la segregació escolar, l’educació inclusiva i la pacificació dels entorns escolars són els eixos bàsics de la política educativa d’ERC.

Per tot plegat, Sàbat insisteix que cal un canvi al capdavant del govern municipal a Vilafranca.

Els republicans exposen que bona part del seu programa educatiu s’ha elaborat a partir de propostes sorgides en diverses reunions amb les Associacions de Famílies d’Alumnes i professorat de Vilafranca que han efectuat al llarg d’aquests últims anys. I per parlar de temes de Joventut, ERC va organitzar diumenge un vermut a la plaça Milà i Fontanals. Allà van reclamar, entre d’altres, un equipament municipal per un oci nocturn alternatiu.

2023-05-22-s
JUNTS 1

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: