Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest dissabte, The Tyets a Vilafranca

Aquest dissabte, The Tyets a Vilafranca

Serà en el concert del 75è aniversari dels Castellers de Vilafranca i es durà a terme a l’aparcament del cap de futbol de l’Espirall

Els Castellers de Vilafranca organitzen aquest dissabte el gran concert de celebració dels 75 anys de la colla. Els caps de cartell serà un dels grups que actualment encapçalen l’escenari musical del país, The Tyets. Ells donaran el tret de sortida al concert, a dos quarts d’11 de la nit a l’aparcament del camp de futbol de l’Espirall. El concert continuarà amb el grup de versions Banda Neon i el final de festa el posaran els vilafranquins La Cara B.

El concert és gratuït i es tracta d’un dels grans actes de l’aniversari dels de Cal Figarot. Tot i que el concert està previst que comenci a dos quarts d’11 de la nit, les portes s’obriran dues hores abans, a dos quarts de 9 del vespre, per tal que el públic hi pugui anar accedint esglaonadament.

El segon disc dels The Tyets “Èpic Solete” els ha acabant consolidant com el grup del moment a casa nostra. Els singles virals i premiats “De l’1 al què”, “Bailoteo” o la seva sardana-reggaeton “Coti x Coti” van ser el preludi perfecte per un disc que va entrar directament al TOP 10 a nivell estatal dels discos més escoltats del moment, una fita a l’abast de ben pocs.

Abans ja havien fet les delícies del públic amb temes tant mítics com “Hamaking”, “Menorca”, “Amics, tiets i coneguts” amb Els Amics de les Arts, “La dels Manolos” amb Los Manolos o el seu primer hit “RRHH (Tinc una Casa)”. I així fent passets s’han anat posicionant com un dels grups imprescindibles de l’escena catalana.

Esgotant entrades per allà on passen i omplint les places d’arreu del país, el directe dels The Tyets és fresc, alegre i festiu. Un oasi enmig de la quotidianitat i del nostre dia a dia on celebrar un estiu etern i la sort que és que estiguem vius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: