Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Adif avança en la implantació de l’ample estàndard a l’entorn de l’estació de La Granada

Adif avança en la remodelació integral de l’estació de La Granada, una actuació emmarcada en les obres d’implantació de l’ample estàndard per al desenvolupament del Corredor Mediterrani a Catalunya

L’actuació consisteix en l’adaptació de les vies 1 i 2 de l’estació, el muntatge d’aparells de via en ample mixt, l’adaptació i prolongació de les andanes, la construcció d’un nou pas inferior dotat d’ascensors, així com treballs d’electrificació, obra civil i de control i senyalització, entre d’altres.

Aquestes obres s’uneixen a les que ja s’executen en el trajecte entre Castellbisbal i Sant Vicenç de Calders per a la implantació del tercer carril, amb les quals s’ampliarà la capacitat de la infraestructura.

Les característiques de l’actuació que es duu a terme ara són incompatibles amb el trànsit ferroviari, fent necessària la interrupció de la circulació a la línia R4 de Rodalies, entre Sant Sadurní i Vilafranca, els pròxims quatre caps de setmana.

Per a garantir la mobilitat dels viatgers, Renfe ha establert un servei de transport alternatiu per carretera entre ambdues estacions. A més, ha reforçat el personal auxiliar de les estacions destinat a la informació i assistència als viatgers.

Tota la informació sobre aquestes modificacions del servei es comunicarà a través de megafonia en estacions, a l’interior dels trens, així com a les pantalles, teleindicadors, webs rodalies.gencat.cat,
renfe.com i adif.es (apartat Estat de la Xarxa), i a les xarxes socials (@rodalies, @infoadif i @renfe).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: