Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

9.631 sadurninencs estan cridats a participar en les municipals d’aquest diumenge

Es tracta de 155 persones més que ara fa 4 anys. El mapa de centres de votació és el mateix que en els darrers comicis, amb un total de 19 meses distribuïdes en cinc col·legis electorals.

Ara fa quatre anys ERC va aconseguir per primera vegada guanyar les eleccions municipals amb Josep Maria Ribas, que el 2021 va deixar l’ajuntament després de dos anys d’alcaldia. El pacte amb Junts, preveia un relleu a mitja legislatura. ERC té en aquests moments cinc regidors al consistori. L’actual regidor de Governació i Via Pública, Pere Vernet, és el cap de llista d’Esquerra Sant Sadurní. En les eleccions municipals del 2019 Ton Amat es va presentar com a cap de llista de la nova formació Junts per Sant Sadurní, sent la segona força més votada. Junts té quatre regidors a Sant Sadurní. Ton Amat és l’actual alcalde. El PSC també té quatre regidors al consistori i també ha renovat el seu número u. Fa quatre anys es presentava Susanna Mèrida, però a l’abril del 2020 va tancar la seva etapa de tretze anys com a regidora deixant l’ajuntament. Ara pren el relleu com a candidat l’actual portaveu del grup municipal socialista al consistori, Pedro Campos. La CUP té dos regidors a l’ajuntament de Sant Sadurní i la periodista Arantxa Fernández repeteix com a alcaldable.
Arantxa Molina és la candidata de En Comu Podem a l’alcaldia de Sant Sadurní. La mort, ara fa poc més de dos anys, del regidor Rafa Berlanga, va fer que des d’aleshores Molina sigui regidora. I finalment, la candidata del PP a l’alcaldia de Sant Sadurní és Mar Guirao, que també és una cara nova al capdavant d’una llista dels populars a la capital del cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: