Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca en Comú presenta les seves propostes per millorar el benestar dels animals

Un dels seus objectius és aconseguir l’abandonament zero

Vilafranca en Comú ha donat a conèixer aquesta setmana quines són les seves propostes en matèria de benestar animal amb l’objectiu d’aconseguir un abandonament zero. Segons la cap de llista dels comuns, Montse Romagosa, és important conscienciar a la població però des de l’ajuntament també es pot fer més per prevenir l’abandonament i el maltractament animal.

A banda d’una regidoria específica, també proposen posar en marxa una brigada de protecció animal per fer complir l’ordenança de tinença responsable i demanar al Centre d’Acollida d’Animals Domèstics que implementi el denominat ‘refugi segle XII’, que vol dir lliure de gàbies, com ja tenen a ciutats com Sabadell o Terrassa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: