Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Una cinquantena de parades eco seran presents al ViArt 2023 de Sant Llorenç d’Hortons

Una cinquantena de parades eco seran presents al ViArt 2023 de Sant Llorenç d’Hortons

Aquest dissabte, a Sant Llorenç d’Hortons, la fira ViArt oferirà un ampli ventall de propostes per a tots els públics d’11 a 22h.

Entre elles, el concurs de pintura ràpida memorial Salvador Alibau, el concert country amb All Woods, l’actuació d’Èric Vinaixa en el marc del Barnasants, food trucks, parades d’artesania, cellers ecològics, llibres, roses de Sant Jordi, exposicions, dansa, poesia, teatre, presentacions de llibres, tasts de caves i vins de la mà de sommeliers professionals i propostes infantils diverses.

En la seva dotzena edició, el ViArt es posiciona com una fira eco a l’aire lliure que pretén fusionar el món del vi i cava amb l’art en totes les seves expressions. Enguany la fira s’ubicarà al carrer Major estenent-se per la plaça Mossèn Comerma on, com a novetat, es podrà veure una exposició de carruatges tradicionals catalans a la zona de descans habilitada amb bales de palla i taules per gaudir de la gastronomia, els vins i caves.

Pels aficionats als clics de Playmobil s’ha preparat una exposició amb 10 diorames, diverses parades on adquirir la icònica joguina, inflables tematitzats i una taula de jocs amb més de 2.000 peces. Els col·leccionistes de plaques de cava, els Urban Skatchers Penedès, els Castellers Vailets de Gelida, l’EMAP, els escriptors Ricard Garcia, Maria Rosa Ferré ,els gegants del Terrazel o els músics Jordi Sàbat o Apocadixie Cotton Pickers són alguns dels noms propis que també configuraren el cartell de propostes culturals de la jornada.

Més informació

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: