Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Un concert a la Casa Blanca’ aterra al Casal de Vilafranca

‘Un concert a la Casa Blanca’ aterra al Casal de Vilafranca

La gira de la nova obra teatral ‘Un concert a la Casa Blanca’, que explora la relació entre Pau Casals i J. F. Kennedy, arriba al Teatre Casal aquest dissabte 8 d’abril.

Què es van dir Pau Casals i J. F. Kennedy el 1961, i què s’haurien volgut dir? Amb aquesta premissa, els actors Roc Esquius, Mingo Ràfols i Mercè Pons fan realitat una proposta de Jordi Roigé, dirigida per Llorenç Rafecas. ‘Un concert a la Casa Blanca’ explora l’hipotètic diàleg que van tenir mestre i president durant una hora, abans que Pau Casals oferís un concert a la Casa Blanca, convidat per Kennedy.

Aquesta producció està impulsada per la Federació d’Ateneus de Catalunya i la Xarxa de Teatres i Ateneus de Catalunya, que han volgut apostar pel teatre documental. ‘Un concert a la Casa Blanca’ es representarà per diferents teatres de la xarxa fins al mes d’octubre, mes en el qual es compliran 50 anys de la mort de Pau Casals.

La peça es representarà al Teatre Casal el dissabte 8 d’abril a dos quarts de nou del vespre. Les entrades es poden adquirir a teatrecasal.com, a les oficines de l’entitat de dilluns a divendres de 17 a 20h i a taquilla des d’una hora abans de l’espectacle.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: