Dimarts, 19 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Salvador Illa dóna suport a l’alcaldable del PSC a Vilafranca Francisco Romero

El primer secretari del PSC s’ha reunit aquest dimarts al matí al Vinseum amb candidats socialistes del Penedès i el Garraf.

Illa ha enfocat les properes setmanes abans de les eleccions municipals del 28 de maig com una «conversa pública respectuosa i constructiva» i ha manifestat el seu suport al candidat a l’alcaldia del PSC de Vilafranca Francisco Romero.

Illa ha posat el focus en la voluntat de generar prosperitat als municipis, protegint la ciutadania i donant resposta a aspectes com la seguretat o la neteja viària, alhora que modernitzant les administracions.

El primer secretari del PSC ha valorat positivament el paper de Romero a l’Ajuntament de Vilafranca en el sentit que «les seves aportacions han contribuït a l’estabilitat» i ha parlat de fer un pas més i «obrir una nova etapa».

La trobada amb Illa dels candidats i candidates del PSC al Penedès i el Garraf ha conclòs amb una fotografia de família davant del Palau Baltà.

D’altra banda, Francisco Romero, i la candidata a la seva llista, Gemma Romeu, van explicar aquest dilluns propostes en matèria esportiva. Les iniciatives que s’incorporen al programa han sorgit de reunions que està fent Romeu amb clubs i entitats.
Romero destaca que són propostes realistes i viables.

Es proposa un Pla Estratègic a 4 anys, en els quals es portaran a terme les actuacions que s’acordin com a prioritàries en aquesta legislatura. Condicionar i posar al dia els pavellons, crear una oficina de suport a les entitats esportives o potenciar l’esport femení són algunes de les propostes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: