Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Raül Romeva ha participat al dinar de la República organitzat per ERC Vilafranca

Els republicans van celebrar l’acte aquest dissabte al parc Tívoli la tradicional trobada al voltant del 14 d’abril, data de proclamació de la segona república.

Enguany amb la participació de repersentants dels municipis de l’Alt Penedès i del vicesecretari general d’ERC, Raül Romeva. Romeva destacava que la millor manera de fer república és començant pels municipis.
I el candidat a l’alcaldia de Vilafranca, Pere Sàbat, descatava la presència de la resta de candidats republicans de l’Alt Penedès, perquè és necessari el treball conjunt del territori.

D’altra banda, la setmana passada la Plataforma ciutadana 100xCent Vilafranca de suport a Pere Sàbat va fer l’entrega simbòlica de les seves propostes de millora per a Vilafranca. L’acte va comptar amb la participació dels membres de la plataforma Raimon Gusi, Ció Jover i Andreu Caralt, i de l’alcaldable Pere Sàbat. Les propostes són el resultat d’un any de debats i reflexions sobre els reptes actuals als que s’enfronta la vila.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: