Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Professionals de 6 països europeus visiten Vilafranca per adquirir eines per treballar els DDHH

Es tracta del projecte europeu ‘Taller d’Art, Cultura i Creació’, emmarcat en el programa Erasmus+

Vilafranca està acollint durant tota aquesta setmana una formació de professionals en el marc del programa Erasmus+. Treballadors d’entitats de Turquia, Grècia, Itàlia, Portugal, Eslovàquia i Romania han viatjat fins a Vilafranca amb l’objectiu de compartir i adquirir metodologies per treballar al voltant dels drets humans amb joves vulnerables. La idea és que quan aquests professionals tornin als seus països puguin replicar les accions per treballar la sensibilització i la inclusió. Ho explica la Coordinadora del projecte europeu ‘Taller d’Art, Cultura i Creació’, Sílvia Mestres.

Des de Joventut, el regidor Miquel Medialdea explica que és molt interessant poder acollir aquesta trobada a Vilafranca ja que suposa un intercanvi d’experiències i coneixements molt enriquidor.

Un dels participants en la formació és el Gianluca Grimaldi procedent d’Itàlia. Creu que el projecte és molt interessant ja que posa els drets humans al centre i ho fa des de diferents punts de vista.

Els professionals d’aquests 6 països estan allotjats a l’alberg municipal fins divendres, quan tornen a casa. Durant la seva estada els visitaran tècnics de diferents serveis de Vilafranca per parlar-los dels projectes que es duen a terme al municipi. De tot aquest projecte sortirà un llibret amb totes les propostes posades en comú per a la seva difusió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: