Dimarts, 19 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Obert el termini per sol·licitar ser usuari del viver de cellers del Penedès

Obert el termini per sol·licitar ser usuari del viver de cellers del Penedès

El termini finalitza el 28 d’abril, i podem optar a viveristes les persones físiques o jurídiques amb un projecte empresarial vinculat al sector vitivinícola.

Fins al 28 d’abril està obert el termini de sol·licituds per ser usuari/ària del nou viver de cellers del Penedès que s’ubicarà a l’antiga nau Cortina, situada al c/ Comerç, núm. 29. El projecte, impulsat per l’Ajuntament de Vilafranca, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i la Denominació d’Origen Penedès, pretén posicionar el Penedès com un referent en el sector vitivinícola innovador, sostenible i saludable. El viver de cellers de Vilafranca comptarà amb els equipaments i les instal·lacions necessàries per crear l’espai i oferir serveis de transferència de coneixement tècnic i de gestió per a l’autoocupació i l’emprenedoria.

Poden optar a ser viveristes aquelles persones físiques o jurídiques amb un projecte empresarial, que compleixin amb el reglament establert. Les persones emprenedores interessades en acollir-se al viver d’empreses han de presentar la sol·licitud formal al Consell Regulador de la DO Penedès mitjançant correu electrònic a . Cal enviar adjunt el currículum vitae de la persona emprenedora i memòria descriptiva del projecte empresarial, que, com a mínim, haurà de contenir les dades personals de les persones promotores, objectiu de l’activitat, mercat, singularitat i aspectes diferencials del projecte en relació amb la competència. També s’haurà d’aportar documentació sobre previsió de finançament i de facturació.

Per a més informació es pot visitar el web www.cellerviverpenedes.cat/

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: