Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Magdalena Albero presenta a Vilafranca la novel·la ‘Pájaros de papel’

A l’acte, organitzat per La Cultural llibreria, intervindrà la mestra Magdalena Salvadó qui mantindrà una conversa amb l’autora sobre diversos aspectes d’aquesta novel·la.

L’escriptora d’Alcoi presentarà aquest dimecres, a dos quarts de vuit del vespre, a l’Agrícol la novel·la Pájaros de papel amb la qual es va proclamar guanyadora de la setena edició del Certamen Literario Mujer al Viento que organitza l’Ajuntament de Torrejón del Ardoz.
La història explica com l’Héctor, un jove barceloní llicenciat en periodisme i que viu en una situació de precarietat laboral, viatja a Tòquio convidat per Akiko, l’estudiant d’espanyol que ha conegut i de qui s’ha enamorat. L’arribada del noi coincideix amb una trifulca familiar en la qual hi està implicada Akiko, la seva àvia i la seva germana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: