Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les llistes del cens electoral de les Eleccions Municipals es posen a exposició pública

Les reclamacions per errors o per exclusió indeguda del cens es poden presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, situada en els baixos de la Casa de la Vila.

Les llistes del cens electoral que han de regir en les properes Eleccions Municipals, que se celebraran el diumenge dia 28 de maig, estaran a disposició de les persones interessades des del dilluns 10 i fins al dilluns 17 d’abril.

Les reclamacions per errors o per exclusió indeguda del cens es poden presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, situada en els baixos de la Casa de la Vila. Cal aportar el DNI, el passaport o el permís de conduir, i s’ha d’utilitzar un imprès normalitzat que es facilitarà gratuïtament.
La inclusió en les llistes del cens és un requisit indispensable per a poder exercir el dret de vot en les eleccions municipals del dia 28 de maig, per la qual cosa és recomanable que es faci la consulta.

S’aconsella especialment que facin la consulta sobre la seva inclusió en el cens les persones que s’hagin empadronat a Vilafranca, o que hagin modificat les dades de la seva inscripció en el padró en el darrer any.

A la pàgina web de l’Ajuntament també es podrà comprovar si una persona resident a Vilafranca del Penedès és inscrita en el cens electoral i el lloc on pot exercir el dret de vot, mitjançant la introducció del seu número de DNI. Aquest mecanisme dona informació del districte, secció, mesa, nom del col·legi i adreça on la persona pot exercir el dret de vot.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: