Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Primavera del Cava, organitzada per AECAVA, retorna al maig amb 18 activitats entre vinyes

La Primavera del Cava, organitzada per AECAVA, retorna al maig amb 18 activitats entre vinyes

Del 6 al 28 de maig tindrà lloc aquest festival de l’enoturisme amb activitats al voltant de la natura i la gastronomia. Hi participen cellers de l’Alt Penedès, l’Alt Camp, Alella i Conca de Barberà.

Amb l’arribada de la primavera i els primers brots de les vinyes, un grup de 18 cellers elaboradors de Cava ubicats a l’Alt Penedès, l’Alt Camp, Alella i la Conca de Barberà, participen a la sisena edició de La Primavera del Cava. Sota la coordinació d’AECAVA, l’Associació d’Elaboradors de Cava, els caps de setmana del 6 al 28 de maig, els cellers celebraran l’arribada de la primavera amb un ampli ventall d’activitats creades especialment per a l’ocasió.

Ubicats a llocs privilegiats, els cellers participants a La Primavera del Cava ofereixen propostes que inclouen excursions, concerts, tallers de ioga entre vinyes, maridatges de caves amb formatges, nordic walking per camins, tast a cegues en una sala de tast professional, una cursa de 10 quilòmetres entre vinyes, dinars de pagès, brunchs a la natura i moltes altres propostes singulars.

Les activitats de La Primavera del Cava, pensades per a tots els públics, tindran lloc a l’aire lliure, amb aforaments reduïts i reserva prèvia. Per a més informació i comprar entrades www.laprimaveradelcava.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: