
La Primavera del Cava, organitzada per AECAVA, retorna al maig amb 18 activitats entre vinyes
Del 6 al 28 de maig tindrà lloc aquest festival de l’enoturisme amb activitats al voltant de la natura i la gastronomia. Hi participen cellers de l’Alt Penedès, l’Alt Camp, Alella i Conca de Barberà.
Amb l’arribada de la primavera i els primers brots de les vinyes, un grup de 18 cellers elaboradors de Cava ubicats a l’Alt Penedès, l’Alt Camp, Alella i la Conca de Barberà, participen a la sisena edició de La Primavera del Cava. Sota la coordinació d’AECAVA, l’Associació d’Elaboradors de Cava, els caps de setmana del 6 al 28 de maig, els cellers celebraran l’arribada de la primavera amb un ampli ventall d’activitats creades especialment per a l’ocasió.
Ubicats a llocs privilegiats, els cellers participants a La Primavera del Cava ofereixen propostes que inclouen excursions, concerts, tallers de ioga entre vinyes, maridatges de caves amb formatges, nordic walking per camins, tast a cegues en una sala de tast professional, una cursa de 10 quilòmetres entre vinyes, dinars de pagès, brunchs a la natura i moltes altres propostes singulars.
Les activitats de La Primavera del Cava, pensades per a tots els públics, tindran lloc a l’aire lliure, amb aforaments reduïts i reserva prèvia. Per a més informació i comprar entrades www.laprimaveradelcava.com.