Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FEGP reuneix 420 persones de l’àmbit empresarial a la Nit de l’Empresa 2023

La Nit de l’Empresa i la Gala de Premis FEGP 2023 s’ha celebrat aquest dijous a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes.

L’entrega de guardons va anar a càrrec del conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent, la presidenta de la Federació Empresarial, Neus Lloveras i l’alcaldessa de Sant Pere, Abigail Garrido.
Neus Lloveras, va posar èmfasi en la necessitat de valentia, agilitat i diàleg. Tres actituds o capacitats que el teixit empresarial de les comarques penedesenques esperen de l’administració pública.
Roger Torrent va clausurar els parlaments institucionals amb un discurs on va apel·lar a l’autoestima de les empreses, del territori i del País. Ha citat l’emergència climàtica i la transformació digital com un imperatiu per la generació de territoris competitius.
La primera part de la gala va centrar la seva atenció en els reconeixements de les empreses associades a la patronal que celebren el seu aniversari. Els reconeixements del 25è aniversari, entre d’altres per Entrem, Gedia España o Interclima Penedès.
El reconeixement al 50è aniversari per Gràfiques del Foix, Podium, el Restaurant Sant Jordi “Ca la Katy” o Tipsa. I finalment, dos reconeixements al 100è aniversari per l’Autòdrom Terramar i per l’empresa familiar Mobles Bascompte.
El Gran Premi FEGP 2023 a l’Empresa de l’Any és per a Liberdúplex. El premi Dones d’Empresa ha estat Gemma Casulleras de la ferretaria FECA. El premi a l’emergència climàtica per Gedia España. El premi al compromís social per CET Penedès. I el premi a la Internacionalització per Incasa. El premi a la formació ha estat pel La Granja Foods.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: