Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots alcen els primers castells de 7 pisos a la diada d’inici

Els Xicots van obrir plaça amb el 4 de 7. Va ser un castell sòlid i tranquil, que va permetre començar la diada de forma tranquil·la.

Aquest diumenge davant del seu local social, Cal Noi Noi, els Xicots van fer els primers castells de set pisos de la temporada, dins el marc de la diada d’inici de la colla vermella vilafranquina, i acompanyats per la Colla Jove de Castellers de Sitges.
Els Xicots van obrir plaça amb el 4 de 7. Va ser un castell sòlid i tranquil, que va permetre començar la diada de forma tranquil·la.
En segona ronda van encarar el primer 3 de 7 de l’any, que també es va descarregar amb aplom, però que va ser una mica llarg d’execució.
Per finalitzar les rondes de castells, van fer el 4 de 6 amb l’agulla.
Cal destacar el gran nombre d’estrenes en totes les posicions dels castells, tant pel que fa a la canalla, com a tronc i a diverses posicions de pinya.
El president de la colla, Bernat Sellés, diu que afronten la temporada amb molta il.lusió.
La colla Jove de Sitges va descarregar per la seva banda el 3 de 7, el 4 de 7, el 5 de 6, i va acabar amb 2 pilars de 4 simultanis (un carregat).
El proper diumenge, Diada de Sant Jordi, els Xicots tornaran a actuar a Vilafranca, aquest cop a la Plaça Penedès, a les 11h. del matí, acompanyats pels Castellers de Sant Feliu i els Castellers de Castelldefels.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: