Dimarts, 19 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC proposa rehabilitar el carrer Sant Pere de Vilafranca

El partit vol que aquesta via es delimiti com a àrea geogràfica d’interès especial

El cap de llista del PSC a Vilafranca Francisco Romero acompanyat de l’actual regidora d’habitatge i número dos de la seva candidatura, Lourdes Sánchez, han explicat algunes de les qüestions que volen aplicar al carrer Sant Pere amb la voluntat de rehabilitar-lo i recuparar la seva activitat comercial i el parc d’habitatges. Els socialistes tenen la previsió de traslladar l’escola de música a l’edifici de l’àntic hospital, i consideren que sumar-hi la recuperació de baixos actualment tancats com a equipaments o comerços permetrien ampliar la zona comercial i recuperar aquesta zona com a eix important per la mobilitat a peu de la vila.

Lourdes Sánchez ha avançat la voluntat de delimtar el carrer Sant Pere com a àrea geogràfica d’interès especial, un fet que permetria per exemple que l’Ajuntament tingués dret de tanteig davant la venda d’immobles. Això permetria poder fer polítiques d’habitatge i promoció del comerç i serveis.

L’acció aniria acompanyada d’una rehabilitació urbanística integral de tot el carrer, i també dels adjacents, per dignificar i recuperar tot el carrer Sant Pere per a l’ús ciutadà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: